وبلاگ رسمی دکتر اسماعیل اقبال

انجام کار فرهنگی و آموزشی

وبلاگ رسمی دکتر اسماعیل اقبال

انجام کار فرهنگی و آموزشی

وبلاگ رسمی دکتر اسماعیل اقبال

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند. همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند. این وبلاگ متعلق به دکتر اسماعیل اقبال می باشد که به منظور انعکاس اخبار مربوط به فعالیت های فرهنگی و پژوهشی راه اندازی شده است؛ امید است کاربران محترم با ارائه نظرات و دیدگاههای ارزشمند خود در غنا و گسترش فرهنگ تعامل و گفتگو سهمی ایفا کنند.

دکتر اسماعیل اقبال 1394/05/31
شماره تماس:
email: esmail.eghbal@gmail.com
کانال اختصاصی دکتر اسماعیل اقبال: t.me/eeghbal

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
نویسندگان

۱ مطلب در خرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

موضوع فرآیند تحول در جریان اسلا مگرایی در ترکیه: از آرمان گرایی تا عمل گرایی عنوان مقاله ای از دکتر اسماعیل اقبال است که در شمار 72 فصلنامه مطالعات خاورمیانه مرکز مطالعات خاورمیانه در بهار 1392 چاپ شده است. در این مقاله آمده است: 

       موفقیت پیاپی حزب عدالت و توسعه در انتخابات پارلمانی ترکیه در دهه نخست هزاره سوم، سوالات بسیاری را در محافل سیاسی و آکادمیک در کشورهای مختلف برانگیخت؛ چگونگی تحول در فرآیند جریان اسلام گرایی در سال های پس از تاسیس نظام سکولار در این کشور و چگونگی رشد و گسترش این جریان، از مسائلی بوده است که نگاه بسیاری از این محافل را به خود جلب کرد. اما آنچه که بیشتر از هر چیز مورد توجه صاحب نظران قرار گرفت، اینکه جریان اسلام گرای پیروز در یک دهه اخیر تا چه حد می تواند ادامه همان جریان اسلام گرایی در ده ههای پس از تاسیس نظام لاییک در این کشور باشد. نکته مهم تر اینکه، جریان اسلا م گرای حزب عدالت و توسعه تا چه حد پدید ه ای متفاوت از جریان اسلام گرایی در گذشته است؛ آیا گفتمان ارایه شده از سوی جریان اسلا م گرایی در دهه 90 ادامه همان گفتمان جریان اسلام گرایی در گذشته است یا اینکه با گفتمان کاملا متفاوتی در عرصه سیاسی ترکیه ظاهر شده است.

فرآیند تحول در جریان اسلا مگرایی در ترکیه: از آرمان گرایی تا عمل گرایی

لینک منبع مقاله

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ خرداد ۹۲ ، ۰۸:۰۶
اسماعیل اقبال